Karttojen kattavuus

Maasto- ja tiekartat

Karttapalvelun tarjoamat maasto- ja retkikartat kattavat koko Suomen, Ahvenanmaan sekä lähimmät meri- ja saaristo­alueet. Ilmakuvat löytyvät lähes koko Suomen alueelta, pohjoisinta Lappia lukuun ottamatta.

Syvyyskartat ja erikoiskartat

MAPPe kattaa jo merialueiden lisäksi yli 1000 järveä tai muuta vesialuetta! Itse kartoittamiemme syvyyskarttojen ja muiden erikois­karttojen kattavuusalueet on nähtävissä karttapalvelun ilmaisversiossa  vihreällä peitto­värillä  valitsemalla kartta­tasoksi Syvyys- ja erikois­kartat (kattavuus). Kolmannen osapuolen epätarkempaan mittadataan pohjautuvat syvyyskartat ovat puolestaan merkitty  keltaisella . Mikäli haluamaasi aluetta ei vielä ole katettuna, niin ota yhteyttä kartoitus­palveluumme kartoitus­tarjouksen saadaksesi.

Tarkkuuskäyräkartat

Tarkkuuskäyrä­karttojen peittoalue kasvaa jatkuvasti kysynnän mukaan ja kartat ovat nähtävissä ilmaiseksi palveluun kirjautumisen jälkeen. Tarkkuuskäyrä­karttojen kattavuus­alueet ovat nähtävissä karttapalvelussa  sinisellä peitto­värillä  ilman sisään­kirjautumista valitsemalla kartta­tasoksi tarkkuus­käyräkartat (kattavuus).

Palvelun maksullisen version tilaajat voivat esittää pyyntöjä lisättävistä alueista osoitteeseen kartat@mappe.fi. Isommat lisäys­pyynnöt tulisi määritellä Maanmittaus­laitoksen kartta­palvelun peruskartta­rasterin karttalehti­numerona (esim N4133R), pienemmät alueet voivat noudattaa myös laserkeilaus­aineiston karttalehti­jakoa.

Siirry karttapalveluun